What doesn't kill you makes you stronger!

Gud jag och sandra håller på och snacka om toast och hon förvirrar STORT!Jah nu blir det PROBLEMS! OHOHOHHO!Oki ,men men vi ska typ ha picknick på vår skolgård.Aha jag undrar om det blir av,HOPPAS.Ah för sandra vaknade ´jääätte sent.Oki men jag har gett mig själv ett löfte att jag itne ska svära mer så om du läser det här så har du rätt att ge mig en örfil om jag gör det.Tar det här jäääätte seriöst.Har shorts...kommer frysa men jag orkar inte byta har liite brottom julia åker vid 4 och då ska vi ha gjort allt så det blir HURRY HURRY!Men men HE DÅ IAF!

                                      

 Känner igen det här hos nååågon....!? ;)

'cause baby i tell ya, my heart is freaking out when i held ya

Det där är en av få svenska låtar som jag tycker är bra. Gillar dock inte Moas röst så mycket... hon skulle bli urbra som låtskrivare istället. Har en aningens damp på min elskling Sandra för att hon la ut de där bilderna. SANDRA VARFÖR?!??!?! Vi tvingades att ta närbilder, ugh euw saknar inte den tiden alltså. Allt är perfekt just nu liksom. I alla fall ger Harry Potter mig så många minnen... tro mig, jag är fortfarande ett fan. Även om jag typ avgudar Hunger Games en aningens mer, eller nåt. KÄNNS SOM OM JAG SKA FLIPPA UR, KATNISS OCH PEETA KOMMER NOG INTE VARA LYCKLIGA I ALLA SINA DAGAR OCH DÅ KOMMER JAG ATT GRÅTA FOR REAL. Läser andra boken nu i alla fall. Jag hatar president Snow. Han är ond och stinker blod oki. Annars så hoppas jag att vi kanske kan göra något imorgon, tjejor? Annars kommer jag få hjälpa till mer i trädgården och det är inte kul. Inte kul alls. Har i alla fall startat ett projekt nu... med mitt hår. Mohahahhaha och ni vet inte vad. Lol vad säger jag ni kommer att få veta om några timmar så w/e. Loads of love x


Trivs garranterat bättre med mitt nya jag. Thats all oki.


Harry Potter in my heart.

Hejsan, jag ska bara berätta en snabb sak.
Harry Potter har jag alltid varit ett stort fan av. För exakt ett år sedan skaffade jag Julia och Felicia en Harry Potter blogg som ni kan hitta här, http://alwaysloveharrypotter.blogg.se/ . Vi var galna i Harry Potter! Jag har läst alla böcker 3 gånger, håller just nu på att läsa den engelska versionen och under den tiden jag var beroende som mest kollade jag nog på en harry potter film 1 gång eller 2 gånger per dag. Och tro mig jag ljuger inte, jag kan ärligt talat alla repliker asså. Jag kollade nyss på den gamla goa bloggen där jag sist skrev ett inlägg och jag blev bara .. har inget ord för det. Harry Potter serien var typ mitt liv, jag drogade pottermore bloggen så jag kunde få reda på när pottermore skulle öppnas. Jag anser mig som typ största fanet på den tiden. Jag skulle köpa en halsduk och ett trollstav genom nätet men pappa blev så sur, (jag köpte utan att fråga genom farsans konto) så han typ avbröt det. Där krossades mitt hjärta lite. Men nu är det ju inte detsamma. Jag ska nu ha Harry Potter maraton, för jag saknar de gamla goda tiderna! Eller för sig, jag kollade ju senast på en Harry Potter film igår ... Men det räknas inte! Aja nu blir det Harry Potter maraton.
OMG DÖR NÄR JAG SER DET HÄR. NO OFFENCE TJEJER, MEN VI ALLA VAR RIKTIGT FULA DÄR!


Kärlek./ Sandra

Kärlek.

Het och har talang. Kärlek./ Sandra.

You got that smile that only heaven can make <3

HELLU PEOPLE!

Sååå idag är det lördag!Kom igen vem är inte happy face över det? Oki dag så  ska jag gå till en gammal barndomsvän som jag inte är så bra vän med längre men eftersom vi ändå ska gå i samma skola såå är det väl lika bra att komma överens.Hoppas de inte blir akward.....men men vad ska man göra.Måste ducha snart,VILL INTE.Eller orkar inte men iaf.Jag är lite happy face över att det är ledigt på mån och tis.Sedan är det elevens val på ons,tor och fre så det blir en rätt så chill vecka :p Jupp,OMG kolla vädret nyss det blir 16 grader idag!Summer here I come!Höhöh lol undra om jag ska ha shorts.....kanske.Ah men iaf nu ska jag försöka dra mig ifrån datan :D.HE DÅ ALLIHOPA!




Den här låten är faktiskt bra,ME LIKE! <3 hehe fast videon är liiite wierd.
                                                 --F

My blog, my life. My list, my answers.

VEM

Vem är i rummet med dig? Pappa som gör te!
Vem fick du senaste sms av? Mamma. 
Vem tänker du på nu? Mamma, eftersom jag tänkte på sms:et.
Vem pratade du senast i telefon med? Pappa, min gullmänniska!
Vems hus var du senast i? Julias hus.
Vem önskar du var med dig nu? Min kusse, Natalie. Älskar den kvinnan.
Vem är din favoritsläkting? Ha! Nog lätt att svara på. Nej, jag vägrar. Nejmen .. Natalie.

VAR

Var är din mobiltelefon? Ingen aning tyvärr.
Var handlar du mest? haha inte jag som handlar här hemma förutom godis från ica! Var fick du tag på tröjan du har på dig? Jag ärvde den från kussen min Var åkte du senast bil? Hmm, när mamma hämtade mig från bussen från arlanda!

VAD

Vad åt du senast? Starka nötter och choklad.
Vad drack du senast? Vatten.
Vad är det för färg på dina byxor? Rosa! :D
Vad är den närmaste saken som är blå? En mugg och ett kakpaket!
Vad har du på fötterna? Strumpor!
Vad är din favorit färg? Typ turkos och lime grön?
Vilken film såg du senast? Hmm, dr. dolittle tror jag?
Vad hör du just nu? Klockan som tickar. TICK TOCK TICK TOCK .. Ni fattar ..

HAR DU NÅGONSIN

Sovit i någon annans säng? Haha tusen gånger. WARNING, HEMLÖS KVINNA HÄR!
Hånglat på en bio? Aldrig, jag är förtyckt och har inga vänner. (WILLIAM ÄGEER)
Hånglat i skogen? Aldrig ..
Tyckt att din kusin är het? Haha tar helst inte upp det där.
Sovit naken? Nej.
Kört över hastighetengränsen? Inget kort här!
Målat om ditt rum? JA
Dansat framför en spegel? Haha. Alldeles för många gånger.
Fått hicka? Seriöst. Finns det människor på jorden som aldrig haft hicka?
Dumpat någon? Ja. Och jag gjorde det inte vidare snyggt. Inte något jag är stolt över.
Stulit pengar från en kompis? Nej. Mina kompisar är snälla. De lånar mej pengar istället.
Hoppat i en bil med folk du just har träffat? Nejnejnejnejnej ..
Varit i slagsmål? Nej.
Smugit ur ditt hus? Haha. Ja.
Haft känslor för någon som inte känt desamma? Majoriteten av mina kärlekar har varit obesvarade, så ja.
Hånglat med en främling? Aldrig tyvärr.
Älskar eller saknar någon nu? ”Har du någonsin älskar eller saknar någon nu?”. Vad är det för fråga? Men ok. Ja, jag älskar och saknar folk jämt och ständigt. Det är jag glad för.

Min lista hehe. Såhär ser jag ut just nu, vacker turban va? Ingen smink okey? Nu skriker mamma att jag måste packa upp allt annars tar hon ut internet. BAJBAJ. Kärlek./ Sandra.

 


you isn't the kind of girl, who should marry the wrong man

Random rubrik som vanligt. Felicia och Sandra ligger och gör rumplyft... jao det var ju normalt. Nu springer dom ner och occuperar mitt rullband... asså det jag tränar på. Känns lite random men ja... Har börjat säga jao igen, sa det alltid efter Gotland... Kanske för att jag har kommit över allt som hade med det och göra nu. Jag vill bara vara vän med alla utan att bråka... asawkward idag, Simon, Mattias och Felix var också här innan. Vi körde sanning och konka och sen kom min pappa... Galet värre. Pinsamt värre. Vi får föresten shoppa i gamla stan på Onsdag! Jag, Sandra och Felicia kommer dra till SF-butiken, där jag har köpt alla mina HP-struffs för något år sedan. Hatar att få flashbacks, vill tänka på framtiden. Mitt liv ändrades i julas och nu är det garranterat awesome. Hahah.
Ska nog byta tuggummi nu... känns lite äckligt i munnen hahahaha.

peace out
/bulleh


Hos Julia - Tsm.

Tjaba tjena!

Just nu sitter vi hemma hos Julia alla tre, förutom Felicia eftersom hon följer killarna hem men hon kommer!
Vi har kört sanning&konka och vi alla har fått kyssa ganska många idag .. Aja, nu ska vi sluta nörda data och ha ett liv! Kärlek./ Sandra, Juliet&Feli.



Let me fly.

Weheartit är min källa där jag här på bloggen lägger upp de finaste bilderna som inspirerar just mig.
Julia och Felicia, ni är de finaste som finns i mitt liv. Kärlek./ Sandra.

Sandra - vi älskar dig.

Vi saknar dig jätte mycket, och när vi såg bussen komma blev vi helt stirriga och kunde inte koncentrera oss... sen typ attackerade vi Simon med kramar och sen var inte du där... vi har i alla fall en surprise till dig efter skolan imorgon... love to you from your best friends xx


Julia & Felicia - Forever and Always

Vi startade en kanal, och jag och Felicia startade upp den med två klipp - ett presentationsklipp och en cover av Forever And Always av Taylor Swift. Enjoy!


I'm gonna find my way back.

Tillbaka. Sverige. Startar Sverige dagen med en inspirerande bild. Kärlek./ Sandra.


and they says, shes in the class a team, stuck in her daydream

Lyssnar på Ed Sheeran. Han är så underbar. Är riktig avundsjuk på engelskmännen av många anledningar. Han ska ha en konsert där någonstans. Åh, vad var det här? Vad duktig kille... Det är en kille som sjunger, en cover av honom. Oh my god han gillar One Direction... O nej, det här var hemskt. Han försöker le som Liam, hahahah fan vad misslyckad. Nej nu var jag tvungen att byta till riktigta killarna... hahah. I alla fall. Lång dag kändes det som. Skolpolis, spanska, läsning, engelsk hörförståelse, Nordamerika, äcklig lunch, klassråd. Woaaah. Men Sandra och hennes klass är på klassresa så vi har inte våra vanliga grupper. Jag och Felicia är forever alone forever, mohahaha. Nej då. Nu kommer delen när Harry står med den där tjejen i What Makes You Beautiful... jealous hahha. Nejmen. Jag har lika många ships på Harry som Niall nu, jupp jupp. Ingen med Liam. En med Zayn. Det är fortfarande skumt. Jag passar inte med Zayn. Thats a true story. Väntar på att min nya cover på Someone Like You ska laddas upp... tar 637881 år. Känns det som. Pianolektion idag. Missade min buss tack vare min lärare... hahaha. Dock ska jag få lära mig Your Song nästa vecka, look forward to it! Nästa vecka är det ju valborg, och resten av de tre dagarna har vi elevens val. Awesome huh? Snart maj... måste börja planera skolavslutningsoutfit!
never mind
/bullen


far away,faar away!?

Jag saknar sandra sååå mycket,jag vet inte hur jag ska göra för att kunna glömma det i nåra minuter.Försöker distrahera mig själv medn det är liiite svårt!Jaha idag så var vi i skolan höhöhö interessant.Jag snackade med nåra personer.Julia är det bara jag som...äh inget bättre om jag säger det via skype.Eehmm,JO jag och julia ska sjunga taylor swift på video på...torsdag sen på fredagen väntar en överaskining till sandra eller ah överaskning och överaskining.Nu tänkte jag göra sit-ups det är 30 sit-ups 30 rumlyft grejer sen 15-20 armhävningar och 1 min  planka.Jupp mitt every day tränings pass :P Jaha nu ska jag fortsätta lyssna på musik och sen ska jag göra hi läxan :(Not fun at all...mén det är aif inte svårt.Blir roligt nästa vecka.Inte mkt "jobb" i skolan.Blir ute dagar m.m och så är det ju röd dag på tis och mån! HE DÅ!





 hahah tog ganska många bilder som är sanna och söööta oki förlåt det var lite random men aah LIVE WITH IT  liksom! <3
                                                 --F

it is like so what ever

Nu har vi cheyor en kanal tillsammans som du hittar här. Min egna hittar du här.
Jag försöker fixa till oss lite läsare. Känner att det kan behövas eller något... jao. Jag och Felicia ska fixa en överaskning på Torsdag när de kommer hem igen... om vi nu har money dvs. Har en ny twitter ikon btw, lägger in den här nere. Vet inte varför, men jag tröttnade på min gamla. Ska göra en ship med mig och Felicia nu, mohahah hoppas jag får Harry. Då är det lika många på Harry som Niall. Har i alla fall lagt upp två videor på våran kanal, checka det? Försökte göra en egen cover idag by the way... men jag blev alldeles för ful + att jag inte kunde låten helt ordentligt någon gång. Så jag gav upp efter 17 omtagningar. Nu sitter jag och klickar på prenumerera knappen på olika artister som vi gillar, för att få senaste nytt liksom. Ska fråga Felicia vad hon vill prenumerera på för kanaler, haha tönt man är. Men det är liksom ett nöje för mig så ni får stå ut. Sandra är på Island nu... avis OCH saknar henne redan. Blä. Usch. Fy.

i alla fall, live love laugh ♥


ISLAND PÅ GÅNG

Nu drar jag! Pussar och kramar. ;)
En trött sandra här.
Min beatles tröja måste me annars tar jag självmord.





Kärlek./ Sandra.


I was born this way

Hei hei,just nu lyssnar jag på musik...som vanligt asså.Jag har såå tråkigt.Vi skulle ju gå ut på promenad men JULIA dissade oss så det blev inget av det.Jag fick alltså inte säga he då till Sandra :( Men älskling jag kan säga att jag kmr sakna dig otroligt mkt,jag vet inte riktigt hur jag kmr klara mig.Men jag har iaf julle-bullen som stöd  <3 Jaaah,oj nu kmr gives you hell-glee på spotify.Måste byta,inte riktigt den stämningen.Men iaf sååå tänkte jag kolla på pll vilket betyder pretty little liars.Gud kan dom inte bara säga vem som är A och vem som döda Allison.Jag tror inte att det är Ian.Kolla seriöst bra serie.Har inte mått så bra idag mår lite...dåligt helt enkelt.Jag har ätit pannkaka idag!Jag ÄLSKAR pannkakor.Nu vet ni det liksom.Lyssna på Like it's her birthday-good charlotte!Min systers favorit låt så jag har liksom lärt mig hela nu h3h3h3.Nuuuu så ska jag säga he då! <3

 det var den liksom.Ha en bra dag liksom.haah lät väldigt töntigt <3!

                                           --F

Just the way you are - Bruno Mars.

Be inspired.
Kärlek./ Sandra.

Thinking of you. - Katy Perry.

Hejsan folk,

idag ska jag och tjejorna gå på promenad, om de hör av sig snart. Igår gick jag ut på promenad
med min nya kamera och tog kort på kvistar, träd, m.m. Jag har ju en väldigt stor zoom och det är ju 18 zoom,
som är väldigt mycket för en vanlig kamera. Så jag fick perfekta bilder på småfåglar i träd, och de blev as
snygga! Jag skulle precis ladda upp bilderna men kom ihåg att jag tog bort alla bilder så jag ska ha plats
med bilder till Island. Jag åker ju till Island imorgon! Jag har inte ens packat .. Men aja, jag är ju en sista
minuten tjej som gör allt i sista minuten. Spontan kallar man väl sånt? Juste, jag kom in på kollot! Granvik
film. Kommer lägga ut bilder från Island när jag kommer tillbaka. (:

Jag saknar min kusse. Kärlek./ Sandra.



in another life i'll make you stay

Gjorde nyss lite tumblr-ships. Två stycken tyckte att jag passade med Harry och en med Niall. Yeah. Och de sa att jag var 'adorable', hahahah självförtroende upphöjare här. Lyssnar på Katy Perry. The One That Got Away. Det är typ min favoritlåt med henne. Älskar musikvideon. Är asstolt föresten, har lärt mig att göra barréackord. Det låter snyggt också. Dutti chey. Jaha, nu var den slut. Firework började istället. Yao. Ska nog gå och läsa nu. Lång dag imorgon vet ni. Ville bara ge er lite mer update.

gjorde den för några månader sedan lol

xxlove


"I wanna be forever young"

HUMÖR:irriterad,glad

Hei hei!
Jaaah jag har varit i stan med min mamma och syster idag köpte en tröja från gina och jeans leggings från...tror det är vero moda? ah orangea(typ) och bruna.Sen köpte jag en klänning som blir alternativ till skolavslutningen.MEN då måste jag köpa assesoarer oxå,allt måste göras.Sedan ett puder och mousse.Jaah har märkt att alla i stan har klätt upp sig och fixat sig och sminkat sig skiiit mkt.Asså man ska bara handla du ska inte gå på en jävla gala.Men iaf var jag där och jag tog med min kamera som jag ÄNTLIGEN hittat!!Låt mig nu berätta hur jag hittade den eller hittade och hittade.Jag brukar bråka med min mamma när jag inte hittar den och då säger jag typ jag vet var den är,den ligger i mitt rum!Och hon ba gå och hämta den,jupp.Men iaf så hade min mamma hittat den vid köksbordet och sen fråga hon mig var är din kamera och jag ba som vanligt jag har inte städat i mitt rum och därför hittar jag inte den.Då blev hon skit sur att jag inte erände att jag inte visste var den var.Så hon gömde den i städ skåpet nånstans och idag så gick hon bara fram och gav mig den och jag baah eeeh var hitta du den.Och hon ba jag hitta den inte jag tog den!JAG BLEV SKIIIT SUR.Ah men iaf så gick vi på max i stan.ME GUSTA!haha,jag var tjockis och drack en så kallad "lyxchake".Dom har gjort en ny med mint,ett måste verkligen.Jah ska visa mina kläder imorrn iaf ,ska ta kort och ladda upp. Jag är nämligen för lat att göra det nu.Eeehhmmm just nu fixar jag min spotify lista.Skaffade spotify för en timme sen har nu ..vänta..280 låtar där och det är i cirka 17 timmar :O Jag veet,det är för att jag älskar all musik!Det gör jag verkligen.Iaf tänkte jag kolla på weheartit och läsa teenagerposts.JUSTE i fredags hade jag jätte mysigt med tjejerna hemma hos sandra.Gud dom där hamburgarna var sååå goda och chipsen,och popcornen(låt aldrig sandra popa din popcorn) och rulltårtan.GUD JAG KOMMER BLI EN TJOCKIS SOM SITTER OCH VAGGAR I HÖRNET I SITT RUM OCH SÄGER TYST TILL SIG SJÄLV DU ÄR INTE FUL,DU ÄR INTE TJOCK,DU ÄR INTE ENSAM H3H3H.Creepy huh?! Vet ni vad jag har märkt!Vi pratar engelska helt random i vår familj ibland,istället för svenska asså.Speciellt när vi inte vet vad vi ska säga! Läskigt.Jaaah nu ska jag...lata mig hihih he då.

 I wish u were here by my side right now.I feel lonly without u.Ilove u.I hate u.Why don't u get what I feel!


  AND YOUR SO FREAKIN PERFECT BUT STILL YOUR INSECURE?NO NO NO PLEASE STOP I HATE SEEING U LIKE THAT.I LOVE U!
                                                   
                                    --F (höhöh tog det från pretty little liars) ps.är i halvt depp mode så dampet var inte nåt speciellt ville bara skriva av mig lite :p


Never cry for someone who hurts you. Just smile and say "Thanks for giving me a chance to find someone better than you"

Tittar på stuffs på weheartit. Inspiring images. Annars lyssnar jag på lite olika folk som gör covers. Känner att de är 7000 gånger bättre än mig. Jao. Tänkte skriva något kapitel eller så i min bok. Och läsa. Mamma, pappa och Clara sitter och tittar på tv och äter godis. Jag får inget godis om inte jag sätter mig med dem. Mysigt värre. För tillfället, medans jag tittar på massa gulliga kärlekscitat på weheartit och lyssnar på Back To December med Taylor Swift så tänker jag på Harry. Känns fucked up att tänka på någon som inte vet att man finns. Jag är kär i honom också, fml fml.
I alla fall (big smile) nejmen. Imorgon tänker vi ta en promenad. Look forward to it. Sen ska jag rida också. Och springa en halvtimme, ugh. Kill me, träningsdag imorrn med andra ord. Bäst att sitta och slappa när man kan.
Nu ska jag inte ta mer av eran tid, peace!


Love.

Kärlek. / Sandra.

Don't forget to love yourself.

Ibland kan jag helt random skriva inlägg om självförtroende.
Enligt min åsikt så tycker jag att världen är riktigt dum. Att det ska finnas en '' bas '' på hur man ska se ut, hur man ska klä sig, hur man ska bete sig är bara .. sjukt. Varje dag utsätter sig flickor&pojkar i svåra fall. Tjejen kanske inte känner sig fin nog, hon kanske inte har de finaste kläderna m.m. Men det är inte det värsta. Det här med att vara lite kraftig. Det gör mig piss off. Att man inte kan vara fin för att man är lite knubbig. Varför har det sociala livet bestämt sig att om man är smal och har stora fucking falska bröst, så är man fin? Sure, jag är bara tolv år men sånt händer också nära min ålder. Alla tjejer ska känna sig vackra. Alla förtjänar det. Alla är vackra på sitt egna sätt. Det finns inte en bild på hur vackra människor ser ut. För om någon någonsin har känt så eller känner sig så nu säger jag bara det här. Skit i alla som säger så. Fis på deras ansikten om någon säger så. Peka fingret åt de, gör bara något. Eftersom de människorna är helt sjuka. Antingen tappade deras mamma de när de var bebisar så de tappade hjärnceller eller så bara är de helt fucking sjuka. Alla vill se lika vackra ut på de tjejerna på tumblr eller på weheartit. Men vet ni? Det där är inte ens på riktigt. Jag känner mycket väl om det här med att stoppa in fingret i halsen och spy. Att göra så man själv spyr. Förut kände jag mig ful, jag kände mig fet. Och jag fan ångrar det. Jag är bara nästan 13, men även så liten har jag känt mig osäker. Du borde aldrig sätta dig i den där situationen. För när du väl har gjort det, så är du fast. Du vill bara få bort mer. Tro mig, det är inte kul. Du sitter där och gråter vid en toalettstol. Det här med att skära sig. Det är bara helt fucked up. Jag har aldrig någonsin gjort det, så jag kanske inte förstår mig på de tjejer som brukade eller gör det. Men någon ska aldrig få dig göra illa dig själv. Du kanske bara är deprimerad. Men du ska aldrig göra dig illa. Du är värd mer än vad du vet. Så det här är vad jag tycker. Alla borde få känna sig vackra.
Fuck this.
Kärlek./ Sandra.

who would have known how bittersweet this would taste

Fick värsta flashbacken nyss. Det kan låta lite konstigt, men på vintern brukar jag alltid sitta ute i mörkret på balkongen med min täckjacka, mina uggs, raggsocker och typ tre filtar. Med mig har jag min dator och en kopp te. Sen sitter jag där och lyssnar på musik. Sen fick jag en flashback från Thailand. När vi satt på kvällen i en sådan där van och jag lyssnade på One Direction. Känslan första gången jag hörde Moments... den har kommit tillbaka. Jag älskar ju One Direction, men jag har blandat upp dem med massor av andra artister som jag beundrar och tycker är bra. Men på något sätt tycker jag att jag har försummat deras musik... nej men jag vet inte, jag lyssnar ju på dem också, de har ju en trogen plats mellan mina 237 låtar, där de är femton stycken av dem. Get it? Just nu känner jag att jag att jag vill uppleva den där "nykära" känslan som jag hade i julas. Hahhaha epic geek de vet inte ens att jag finns. Damn. Nåväl, jag ska i alla fall träffa dem en gång i mitt liv. Helst fler såklart men jaupp.
Blev ultimate 1D inlägg här nu känner jag. Anyway, kiss&hug

första bilden jag någonsin sparade i min dator på killarna


Just close your eyes

Droglåt #1. Nejmen. Nu dyker jag upp som en random igen. Jag har uppdaterat asdåligt, jag vet. Vi ska ju vara en inspirationsrik och aktiv blogg. I alla fall har jag skrivit en del på min novell, tycker ni ska checka in den. Annars har väl bara dagen flytigt på. Det fanns inga biljetter till Titanic så vi får skippa det helt enkelt. Just nu sitter jag och drömmer om att folk ska lägga märke till mina covers. Jag har kommit på att jag ska göra de lite mer personliga och lära mig dem utan till innan jag spelar in dem. Sen ska jag be någon att filma för att få maximal braighet. Fint ord jag uppfann. Jag ska i alla fall börja fixa Felicias design på hennes kommande blogg. Privata, alltså. Sen ska jag börja med våran. Men ja, Felicia och Sandra, vad vill ni ha för olika kategorier, alltså personliga? Vi får prata om det när Sandra kommer tillbaka från Island.
Lyssnar på min version av Hallelujah. Känner att jag skämms över de flesta av mina covers. Tycker ni att jag ska ta bort de gamla och göra nya mer noggrana? Kanalen hittar ni här. Tror faktiskt att jag ska göra det och göra omstart. På vissa ser jag helt rubbad ut också så att. Nåja, får prata med mina friends på Måndag. Fred ut geeks ♥

asgammal


Music is my drug.

Så nu denna morgon, har jag slappat.
Åt lite flingor, nice va? Hela morgonen så har jag drogat musik. Karmin, en av många fantastiska sångerskor som gör cover på låtar inspirerar mig. Inte för att jag vill bli en sångare, utan hennes röst är bara amazing.
Kärlek. / Sandra

Felicia

Hei hei!

Hahaha lite strange över txt men iaf så är det här en efter längtad så kallad "intrudution text" som jag skulle vilja kalla det!Hihih kanske ska börja berätta vad jag heter :) Jag heter Felicia fult efternamn h3h3.Jaaah jag är liksom en tredje del av den här bloggen.Jag skulle säga att jag är mitten flickan,eller ah men jo? Jag menar bara att jag t.ex jag har halv lockigt hår medan sandra har jätte lockigt och julia har rakt! Lite löjligt men ville liksom bara på peka det.Jag äslar att lyssna på musik som just nu faktiskt btw lyssnar på katy perry.Men gillar oxå Adele,Taylor swift,Demi lovato,Nicki Minaj,(måste erkänna det) Justin bieber asså hans nyaste iaf.Men dom jag drogar mest är nomin älsklingar i ONE DIRECTION!!!!!Kan lyssna på allt utan att tröttna.Btw om ni inte vet vem det är kan jag bara be er medan jag försöka damp...SKAFFA ETT LIV FÖR DU HAR ANTAGLIGEN INGET!DU HAR SERIÖSA PROBLEM,NU ÄR JAG ALLVARLIG GÅ TILL DOKTORN! höhöh det roliga är att jag inte överdriver....Oki men förutom det så vill jag när jag bli stor bli en advokat,sångare och dansare,skådespelare,stylist eller något liknanade.Jag skulle inte klara av att sitta i en kontorstol heeela dagen,men advokat är ju inte samma sak så misstolka inte.En annan stor del av mitt liv är min fritid,den består av min dator och min dator och min dator och mina vänner <3 HAHAH neeh min familj oxå :p.Jag vene riktigt vad jag ska skriva mer?Jaaag äslkar att läsa,måste rekommen´dera når böcker,hunger games,harry potter,starcrossed helena,night world,döden i dina ögon,narnia m.m Jag läser typ varje dag och jag älskar det.Speciellt hur allt är beskrivet till minsta detalj.Det är ju faktiskt lite awsome!Hmmm juste jag har en blogg på devote som heter www.listen.devote,se jag ska snart byta till blogg.se så det blir jääätte bra julia har gjort min design,eller hon håller på iaf!Right insåg idag hur mkt jag ser fram emot en ny start som en ny person på Abrahamsberg.Vara "känd" som en helt ny annan person,man har möjlighet att vara nån man vill vara liksom.Jag älskar er verkligen.Jag vill oxå säga att jag inte är så forever alone att jag bara har två vänner jag har oxå andra även om dom bara är killar i princip t.ex simon felix mattias samuel....ah typ dom da!RIght min drog serier just nu är vampire diaries,Pokémon h3h3h,pretty little liars,the secret life of the american teenagers och nåra andra.Nu ska jag kolla på interviewer på youtube.Men tänkte färga mitt hår snart,förslag på färger??? HAHA  men seriöst HE DÅ!!!

That one that got away.

Tänkte lite på mig här.

Kärlek. / Sandra

I threw a wish in the well.

Hej makaroner,
så just nu är jag lite hypad eftersom jag har nyss fått en ny kamera! Väldigt grym, ni ska få se den på bild sen. Det är lite konstigt eftersom det är en blandning av en systemkamera/digitalkamera. Så, jag har typ skaffat en ny grejj med att skriva sångmenningar som rubriker. Don't ask me okey? Iaf, nästa vecka åker jag till freaking Island! Det ska fan bli så kul, jag, simon&felix ska dampa asså. Klassresa, ni som undrar. Så, pappa köpte den här kameran så jag ska fota där m.m. Det är en resekamera men också en typ vanlig för hemma, med typ 18 zoom! Craaazy lady over here. Annars kan jag bara säga att jag just nu inte diggar bilden på mig däruppe. Så du vet, Julia! Aja, just nu sitter jag och slösar tid på datorn när jag annars har andra saker att göra som att t.ex städa rummet som är en äcklig soptipp, träna på gitarr eller ja .. Träna till det freaking engelskaprovet jag har imorgon! Dampar lite här. Imorgon, ska jag och tjejorna åka till vällingby efter gitarren och kolla på bikinis (Ska köpa en till island), sen så kanske vi ska dra hem till mig. For your information Julia och Felicia, ni får komma över. Jag hade tänkt att vi skulle ha filmkväll, ska ladda ner sorgliga filmer nu. Älskar min tv, så jäkla stor och bästa kvaliten. Aja, har nyss ätit falafel och har ont i magen nu. Jag har märkt att pappa har gömt choklad här någonstans, måste fan hitta den. Till skillnad från Julia som tränar VARJE DAG på sitt löpband, så tjockar jag i mig choklad. Like whaat? Och så ska jag gå och bada, och med den här magen .. Tro mig, killar kommer inte vilja haffa mig nejnej.. Aja, där sjönk mitt självförtroende lite. Kärlek.
Omg, seriöst jag ska bada där om några dagar! Vattnet innehåller mineraler och är typ en källa, så det är naturligt vatten och det är inte en pool. Har hört att leran som är i vattnet på botten, är riktigt bra för ens hy. Alla brukar lägga det på ansiktet, så får man en riktig bra hy. Ska fan smeta ut det där över hela kroppen! :D



Smälte lite däär .. Inte tjejen utan vattnet. KVINNA, kolla på fucking vattnet så vackert!



Puss och hej.

Designen är tillfällig

Japp. Jag vet exakt hur våran design kommer se ut in tha future. Måste bara fixa Felicias först och några detaljer på Sandras. Den kommer vara beautiful så att ni vet, haha. By the way, Sandra och Felicia; Jag vet att våran profilbild där uppe är helt förfärlig pga att jag typ tar upp hela bilden, men det fanns ingen bättre. Vi måste ta nya!


Sandra

Hejsan alla barn i stugan!

Så jag hörde av mina vänner att man ska skriva en så kallade '' beskrivning '' om sig själv så här kommer det. Jag är en konstig, men ibland rolig om mina skämt funkar tjej. Eftersom Julia skrev en bibel så ska jag göra detsamma. Jag heter som sagt Sandra Ibrahim. Jag vill bara klämma in det här, för någon vecka sen upptäckte jag något hemskt. Det är bara att kolla på mitt efternamn och så fattar man. (I)(bra)(him). I bra him! Fattar ni? Om man har G på engelska så fattar man att det betyder jag bhar honom. Great va? Mitt efternamn betyder jag bhar honom. Vänta ska bara hämta en kniv och ta självmord. Iaf! Tillbaka till beskrivningen. Sandra är jag, 12 år men fuskar genom att säga att jag är 13 eftersom jag vill inte acceptera att alla har blivit tonåringar och patetisk som jag är så måste jag ljuga om min ålder. Spelar gitarr och piano. Har spelat gitarr i typ 4 år och piano i kanske 1 år eller mer? Ingen aning, kbry liksom. Vad jag brukar göra när jag kommer hem är nog först gå till kylskåpet, ta ut något. Om det inte finns något går jag till godis skåpet där jag brukar gömma min choklad från min brorsa och feta ner mig. Sen går jag antingen till min data eller min ipod. Mina true loves. Nejnej, stryk det där. Zayn Malik från One Direction är min true love, och om du kommer för att argumentera om det så stfu! Jag och mina kompisar brukar göra videodiarys, som ni kommer se här på bloggen. Faktiskt anser jag att vi är lite populära för vi brukar typ ha 75 tittare. Antingen är det peddos eller våra killvänner som bara älskar oss. Brukar lyssna på One direction, har en infection alltså om ni har fattat det, Katy Perry, Hot chelle rae, Jessie J och tusen andra som r'n'b musiker, som t.ex Rihanna, Chris Brown, och ja .. Rapp och sånt skit. Men mina favortier är nog One direction, Hot chelle rae och Jessie J som jag brukar droga. Om man känner mig bra ska man veta det här. Det jag älskar mest i den här världen är musik. Musik, överraskning va? Nejmen iaf. Jag älskar att bara sätta i mina hörlurar eller ploppar eller vad man än ska kalla det. Sätta i de och höja på högsta volym. Enligt typ mina föräldrar så har jag förstört mina öron, men whatever. De tror att jag inte hör men sanningen är ju att jag ignorer de, muhahaha. Men damp, tillbaka till beskrivningen. Det är iaf, min favoritsak att göra. Annars kommer du märka att jag älskar att baka, älskar mina äkta converse och falska, mina vänner och ja. Jag är kristen, och du ska inte tro något annat. Hatar när folk säger, '' ääär du muuslim? '' och jag bah '' Ta dig i röven, jag ska döda dig, du är sand för mig, du kan fan dö, ta självmord din jäla babian. '' och det slutar med att de springer iväg och börjar gråta. Och då får jag skiten, great va? Nu känner jag att jag har skrivit för mycket här .. Jag gillar att fota, pappa har en systemkamera för typ 20000 jag brukar sno, och fota överallt. Det konstiga med mig är att jag fotar allt. Jag kan fota typ, en jäkla blomma från ingenstans. Min dröm låter nog såhär. Jag ska flytta härifrån efter gymnasiet, antingen till London eller New York. Och jag ska börja leva mitt liv, antingen som skådespelare, advokat, och ja .. Jag ska berätta en hemlighet nu då, men egentligen älskar jag att dansa. Inte sån här äcklig dans som man dansar på discon, utan riktig dans. Så jag skulle också vilja bli en professionell (stavning) dansare, det skulle vara riktigt kul! Känns, som om jag har glömt något .. Juste, den här drömmen ska faktiskt hända. Har redan planerat allt. Jag ska nog bli utbytesstudent när jag är 16 år, så det slutar med att jag får gå om ett år men det är det värt. Nu tänker jag sluta skriva, eftersom det här blev för mycket! Är en rolig, snäll, lockig tjej med bajsbruna ögon. Ni får lära känna mig genom bloggen. Puss och hej, potatispartej. Kom på det nyss, hehehe.

Bild på mig, när jag har ultra lockigt hår. Ni kommer se bilder på mitt '' normala hår ''. LOVE.




Julia

Hej allihopa. Här är väl då presentation av mig.
Jag är en snart 13 årig tjej som har allmänt torr humor och brukar vara den som sitter och garvar, men som alltid har extremt überdåliga skämt. Jag har just nu höga ambitioner och brinner för musik i helhet. Det är just därför jag ville skapa den här bloggen med de två människorna i mitt liv som betyder mest, Felicia och Sandra. Jag anser att de är mina bästa vänner på jorden.
På min fritid spelar jag gitarr, piano samt rider. Annars gör jag coversYoutube och det är ungefär som mitt jobb. Dock är jag ju inte sådär över populär där en, faktiskt ganska mobbad om jag ska vara ärlig. Min youtube kanal hittar du här. Annars är jag kristen. Ber till gud ganska ofta faktiskt, i princip varje kväll. Och eftersom att det känns så grymt bra att känna att det finns något högre än oss människor, som faktiskt kan ändra saker och ting, så tror jag. Som sagt är musik mitt största intresse. Att lyssna på musik gör mig så jävla lycklig. Det finns inget bättre än det. Jag lyssnar mycket på One Direction, Taylor Swift, Avril Lavigne, Demi Lovato, Miley Cyrus, JLS, Ed Sheeran, Adele och Katy Perry. Annars är jag i princip allätare när det gäller musik, men jag hatar "pladder" musik. Jag lyssnar på låtar som jag känner har en mening. Annars så älskar jag att läsa. Är både Harry Potter samt The Hunger Games fan.
Mode och utseende är två superviktiga grejer för mig. Sure, jag är just nu bara tolv, men jag sminkar mig ganska mycket varje dag. Och det gör jag för att jag vill det. Jag planerar noga mina outfits dagen innan och ingen outfit är komplett utan en accesoar. Min största dröm på jorden just nu är att få göra det jag älskar, att sjunga på scen. Tyvärr drömmer ganska många om det, och få lyckas. Men jag ska kämpa, och det kommer ni få läsa om här i bloggen. Annars så vill jag bli skådespelerska eller advokat. En dröm som alla vi tre har gemensamt är att flytta till London i framtiden. Det ska jag göra också. Det är inget "vill", det är ett ska. En annan sak som roar mig är att skriva. Just nu håller jag på med två böcker samt en One Direction novell, som du kan läsa här. I övrigt är jag både kaffe-latte, te och Coca Cola Light beroende.


Design kommer!

Hej på er.
Vill bara säga att jag ska fixa en design här inom kort. Vi behöver bara lite bilder. Vi hoppas på att inspirera er allihopa!


Three Girls - One Dream

WE ARE ONE DIRECTION. fast nä.
Egentligen är vi tre utomordentligt lyckliga tjejer. One Direction fans, jo visst, men det är inte anledningen till bloggen. Vi kommer blogga om vår vardag och om våran dröm om att en dag flytta till London. Annars har vi höga ambitioner, som att bli advokater, alla tre. Alternativt skådespelare och två av oss, sångerskor. Vi hoppas att vi ska känna varandra hela livet, för vi tre, vi behöver verkligen hålla ihop.

Vi heter Julia, Felicia och Sandra och är för tillfället allihop tolv år gamla, men fyller i år tretton och börjar i en toppenbra skola, Abrahamsbergsskolan. Ni ska alltså få följa tre galna, knäppa tjejer som lever för det de tror på, forever and always.


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu